Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi Moda Laura- ja Moda Max -myymälöihin

Me olemme täällä Sinua varten:

Talossa 20 vuotta:

Marja on Moda Lauran joka paikan höylä. Myyntityön ohella hän hoitaa muun muassa sisäänostot sekä suunnittelee kampanjat ja muotinäytökset.

Stailaus on Marjan erityinen intohimo. Mikään ei ole hänelle mieluisampaa kuin kuulla, mitä asiakas kaipaa, ja stailata sitten hänet parhaassa tapauksessa ihan päästä varpaisiin. Marjan stailaustaidot näkyvät usein myös muiden myyjien päällä, sillä työkaverit luottavat Marjan mahtavaan tyylitajuun, ja pyytävät häneltä vinkkejä omaan pukeutumiseensa.

Varkautelaisen myymäläpäällikön vapaa-ajan ehdoton ykkösjuttu on 3-vuotias lapsenlapsi, mummin silmäterä.

Myymäläpäällikkö

Marja Ruutiainen

Titta kolari.jpg

Talossa 6 vuotta:

Titta palvelee asiakkaita pääsääntöisesti Moda Lauran kakkoskerroksessa. Hän tuntee nuorisotrendit, ja vaikuttaa talossa siihen, mitä nuorille ja nuorekkaille aikuisille on tarjolla. Titta kulkee toimitusjohtajan mukana ostoilla, ja löytää ennustajaeukon vainulla parhaat herkut vuoden jokaiseen sesonkiin.

Hän kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden toiveita, mutta osaa myös yllättää ammattitaidollaan asiakkaat ehdottomalla heille jotain aivan uutta.

Vastapainoa vaatemaailmalle leppävirtalaisen myyjän vapaa-aikaan tuo 400-kiloinen, 18-vuotias Pelle-hevonen ravurikavereineen.

Myyjä

Titta Kolari

Heidi vesanka.jpg

Talossa 20 vuotta:

Heidi on johtanut Moda Lauraa ja Moda Maxia neljä vuotta. Hän oli aiemmin Jim & Jill -nuorisomuotiliikkeen myymäläpäällikkö.

Heidi vastaa, että henkilöstöhallinto pyörii ja budjetti pitää. Toimitusjohtaja kantaa myös päävastuun sisäänostoista. Hän on yrityksen yleisnainen, jonka tärkein tehtävä on pyörittää suurella sydämellä 50-vuotiasta perheyritystä kuin omaansa.

Heidi hyppää välillä myös myyjän saappaisiin. Myyjänä hän kokee iloa, kun voi tuottaa onnistuneilla valinnoillaan ja rehellisillä neuvoillaan hyvää mieltä asiakkailleen.

Kun koittaa loma, toimitusjohtaja sukeltaa Suomessa ja maailman merissä.

Lauran Puoti Oy:n toimitusjohtaja

Heidi Vesanka

Talossa 13 vuotta:

Miesten ja poikien vaateliike Moda Max on Ritvan valtakunta. Kun miehen saa sovituskoppiin, hänet on helppo pukea. Koppiin saanti onkin sitten haastavampi juttu. Ritva on oppinut vuosien varrella käyttämään työssään psykologiaa ja huumoria, mitä tutut miesasiakkaat arvostavat.

Ritva on pukenut työssään monia miehiä myös linnan juhliin, ja tietää, mikä tekee miehestä tyylikkään.

Vastaava myyjä ei pääse, eikä edes halua päästä työstään eroon vapaa-ajalla. Varkautelainen Ritva paljastaa, että hän kiertelee matkoilla omaksi ilokseen aina lähes kaikissa vastaantulevissa miesten vaateliikkeissä kotimaassa ja ulkomailla. Matkailu ei ole silti pelkkiä miesten vaateliikkeitä, sillä kengät ja laukut ovat hänen salainen paheensa.

Moda Maxin vastaava myyjä

Ritva Kallinen

Tarja on Moda Lauran uusin vahvistus. Hän aloitti työnsä maaliskuussa. Talo on kuitenkin hänelle ennestään tuttu kuuden vuoden työrupeamasta viiden vuoden takaa.

Tarja yllättyi iloisesti, kun ovesta astui sisään tuttuja asiakkaita jo ensimmäisenä työpäivänä. Hän tuntee alan läpikotaisin, sillä on työskennellyt vaatteiden parissa 17-vuotiaasti asti. 

”Tyytyväinen asiakas on työn suurin palkinto. Siitä jää vain niin hyvä fiilis”, hän sanoo.

Tarja muutti äskettäin Jyväskylästä takaisin kotikaupunkiinsa Pieksämäelle, ja virittelee uudelleen kuntoilu-harrastusta. Lenkkipolut ovat vielä lumen peitossa, mutta työ yli 800 neliön kokoisessa myymälässä käy jo mainiosti kevyestä treenistä.

Tarja innostui kolme vuotta perin-neruuasta. Hän on jo melkoinen tekijä kalakukon kanssa. Suunnitelmissa on oppia seuraa-vaksi piirakoiden rypytys ja wanhanajan kaalilaatikon salat.

Myyjä

Tarja Häkkinen

Jaana Tikkanen.jpg

Talossa 6 vuotta:

Jaana on myyjä ja asiakaspalvelija. Hän huolehtii työssään myös siitä, että tavarat ovat myymälässä omilla paikoillaan ja myymälän yleisilme siisti. Hän hoitaa myös vastuumerkkiensä lisätilaukset.

Työnsä parhaaksi puoleksi Jaana mainitsee ihmisten kanssa olemisen. Hän nauttii, kun pystyy auttamaan asiakasta löytämään juuri sen oikean asun. Se tuo hänelle iloa, hyvää oloa ja onnistumisen kokemusta.

Varkautelainen myyjä viettää vapaa-aikaansa matkustellen ja mökillä. Myös ulkoilu on hänelle tärkeää työn ulkopuolella.

Myyjä

Jaana Tikkanen

Pirjo Puhakka.jpg

Talossa 20 vuotta:

Ilman Pirjoa vaatteet eivät liikkuisi Moda Lauran varastosta minnekään. Hän on tärkeä taustahenkilö, joka paitsi vastaanottaa tavaratoimitukset, hoitaa muun muassa myös varastokirjanpitoa, tekee toimistotöitä ja vastaa hinnoittelusta.

Homma ei ole ihan helppoa, sillä yksittäisiä tuotteita on noin 5 000 per sesonki. Pirjon tarkassa valvonnassa kaikki on kuitenkin varastossa ja myymälässä paikoillaan.

Vapaa-ajalla tavaranvastaanottajan kodissa soi usein räväkkä rokki. Pirjon lempibändi on Guns N` Roses.

Tavaravastaanottaja

Pirjo Puhakka

Erja tuovinen.jpg

Talossa 9 vuotta:

Erjan kädenjälkeä ei voi olla huomaamatta Varkauden keskeisimmällä kauppapaikalla Kauppakadulla. Hänen vastuullaan ovat kaikki kuusi Moda Lauran näyteikkunaa.

Visualisti huolehtii, että näyteikkunoissa esitellään kauden tuoreet uutuudet mielenkiintoisesti, myyvästi ja houkuttelevasti. Erja pukee mallinuket uusiin vaatteisiin noin kahden viikon välein. Muun ajan hän on myyntityössä.

Kissat, kolme suurikokoista, lempeää ja leikkisää maine coonia ja kaksi maatiaista ovat leppävirtalaisen Erjan harrastus. Kissaperheen uusin tulokas on 14-viikkoinen Ykä, josta odotetaan siitoskissaa.

Myyjä ja visualisti

Erja Tuovinen

Birgitta Kuosmanen.jpeg

Talossa 2 vuotta:

Birgitta, pitkänlinjan vaatemyyjä ei voisi kuvitella tekevänsä työkseen mitään muuta työtä kuin myydä naistenvaatteita. Kaikki kaunis oli hänelle tärkeää jo pikkutyttönä, kun hän puki nukkejaan ja leikkasi lehdistä kuvia sisustamiinsa unelmakoteihin.

Somistustyö täyttää Birgitan kauneudenkaipuuta. Hän saa suurta iloa, kun onnistuu löytämään asiakkaalle kauniit ja istuvat vaatteet.

Sisustusharrastus liittyy myös Birgitan vapaa-aikaan. Kauneus ei jää vain kodin seinien sisälle, vaan jatkuu ulos puutarhaan. Pienessä puutarhassa Varkaudessa kukkii kesäisin ainoastaan saman sävyisiä kukkia. Siellä tuoksuu myös kaunis ja pienikukkainen jaloängelmä, Savossa harvinainen pensas.

Myyjä ja visualisti

Birgitta Kuosmanen

Eira Furu.jpg

Talossa 6 vuotta:

Moda Lauran ja Moda Maxin myymälöiden ilme muuttuu aina, kun Siilinjärvellä nykyisin asuva Eira käy Varkaudessa. Hän vastaa nykyisin stylistinä siitä, miltä myymälät näyttävät eri sesonkeina. Hänet muistetaan myös Moda Lauran myyjänä.

Eira on suunnitellut myös Moda Lauran 2018 uudistuneen ilmeen. Eiran stailauksen perusjuttuja on koota raikas, houkutteleva ja myyvä kokonaisuus erilaisista ja erivärisistä vaatteista.

Monipuolisella ja osaavalla naisella on peräti neljä ammattia. Hän on parturi-kampaaja, vaatemuotoilija, sisustussuunnittelija ja lähihoitaja. Hän hoitaa nykyisin päätyönään vanhuksia, mutta haaveilee vielä yhdistävänsä osaamisensa taitelijan työksi. Hän on jo suunnitellut muun muassa omaa tapettimallistoa.

Stailaaja

Eira Furu

Moda Laura
Kauppakatu 26

Puh: 017 5524 504

​Avoinna:

Ma - Pe      10.00 - 18.00
La              10.00 - 15.00

Moda Max
Kauppakatu 46

Puh: 017 2886 561

​Avoinna:

Ma - Pe     10.00 - 18.00
La             10.00 - 15.00

© 2019 Lauranpuoti Oy  |  Kauppakatu 26, 78200 Varkaus  |  Puh. 017 5524 504

Moda.fi